SÖDERMALM

TRYCKSAKER I STOCKHOLM LEVERERAR VI MED KORT LEVERANSTID

 

NORMAL

Vi levererar trycksakerna inom 1-3 dagar. Ingen produktion sker  efter 17.00 eller under helgtid.

 

BRÅTTOM

PRIORITET   Produktion startar direkt. Ingen produktion sker efter 17.00 eller under helgtid.
EXPRESS     Produktion startar direkt. Vi arbetar kväll, natt samt helg för att leverera trycksaker till                         kunder inom Stockholm innerstad.

Vi använder miljömärkt papper

ARCTIC SILK+

Arctic Silk+ är ett vitt, fullbestruket papper med en silkeslen, slät yta som återger bild och text perfekt. Papperet har hög bulk, opacitet, styvhet och utmärkta köregenskaper i tryckpressen. Silkytan är läsvänlig, ger ökad intensitet i färger samt hög tryckglans som påtagligt lyfter fyrfärgsbilder. Arctic Silk+ standardprodukter finns tillgängliga som FSCTM – The mark of responsible forestry. www.fsc.org. FSC-C022692 och PEFC certifierade.

 

 SCANDIA 2000

Scandia 2000 tillverkas av träfri, klorfri massa och är neutrallimmat. Scandia 2000 har en hög bulk med en naturlig vithet och är åldringsbeständigt i enlighet med ISO 9706. Scandia 2000 finns i tre vita nyanser, ett brett ytviktsregister från 80-300 g och med många användningsområden.

MUNKEN

Munken är ett välkänt och mycket omtyckt svensktillverkat papper. FSC-certifierat papper i hög kvalitet som ger en lyxig känsla. Det är vi som tillverkar kuverten i Munken-serien. Eftersom vi även har pappret i en mängd gramvikter kan kunden få allt sitt kontorstryck i Munken, såväl kuvert som visitkort och brevpapper. Finns i tre nyanser: Pure (gultonat), Lynx (naturvitt) och Polar (högvitt).

 

 

PRO DESIGN:

Finns i en mängd gramvikter och är idealiskt för alla typer av printjobb. Dess höga vithet ger perfekt skärpa och kontrast vid printning av bilder och illustrationer och passar alla slags produktioner i 4-färg. Pappret är dessutom
lättarbetat och fungerar alldeles utmärkt i efterbearbetning såsom häftning, perforering, falsning, laminering och lack. Pappret har en stark miljöprofil och är märkt med både FSC och EU Ecolabel

 

KONTAKT
Text 4U i Stockholm AB
Brännkyrkagatan 66
118 23 Stockholm

+46.8. 669. 66. 15

info@text4u.com

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.

frostad-
film

Ett populärt alternativ på skyltfönster