SÖDERMALM

Banderoller & fasadvepor i Stockholm

Fasadvepor eller banderoller är perfekt reklamteknik material till utomhusreklam på stängselstänger eller byggarbetsplatser. Tack vare att de ger god exponering, är
slitstarka och inte kräver permanent bygglov är fasadvepor en lösning som ökar i popularitet. Det finns flera alternativ för material och montering.

På TEXT 4U kan du trycka på banderoller med luftigt nätduk eller robust PVC presenning. Båda materialen är B1 vertifierade och uppfyller därmed alla branskyddskrav.

FRONTLIGHT

Detta material har bevisat sig många gånger i praktiken och är särskilt starkt med en densitet på 500 g / m2. Annonsutrymmet är inte bara väderbeständigt, utan också drag-, riv- och reptåligt, så det är optimalt för användning på byggarbetsplatser

MESH

Om du väljer 300 gsm mesh -tyget blir dina presenningar ljusare och mer “känsliga”. Ändå behöver du inte avstå från stabilitet och motstånd. På grund av de mycket små hålen i tyget genererar dessa produkter en lägre vindbelastning. Mesh presenningar rekommenderas därför särskilt för mycket stora utomhusreklam presenningar.

Tryck upp banderoller med stativ

Banderollramar är perfekta för budskap på mässor, byggnader eller idrottsevenemang. På print24.com kan du beställa önskat tryck på banderoller och få dem levererade tillsammans med en aluminumram. Vi kan trycka upp till 1-15st per order. Du kan skapa ditt original online och genomföra din beställning på några få klick. Vi trycker din logo, text eller bilder på banderoller som du kan spänna upp var du vill med hjälp av våra snygga och praktiska aluminiumramar.

2500 x 975 mm (tryckbar yta 2340 x 840 mm)
4/0 färger CMYK
510 g/m² PVC-presenning
2 Tryck (samma motiv) inkl. system

2-sidig LEDBOX  100x200cm

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.