SÖDERMALM

DIGITALA SKYLTAR

SKYLTFÖNSTERSKÄRMAR

Rörliga och synliga budskap fångar förbipasserandes uppmärksamhet på ett helt annat sätt jämfört med traditionella statiska affischer. Med digitala skärmar placerade i skyltfönstret får ni möjlighet att kommunicera med era kunder i realtid. En annan stor fördel med denna lösning är att ni stärker ert varumärke och är alltid närvarande med aktuell information och erbjudanden.

För att komma igång med digital skyltning i skyltfönstret krävs rätt typ av skärm som klarar av det allra tuffaste förutsättningarna. Vi på TEXT 4U använder oss av professionella skärmar från Samsung och LG som är anpassade för just detta ändamål. Skärmarna har High Brightness (hög ljusstyrka), på 2500 nits och uppåt och klarar av att synas i direkt solljus.
En vanlig inomhus skärm har oftast mellan 350 och 500 nits.

Inomhusskärmar
Idag är digital skyltning i särklass den mest populära kommunikationskanalen på marknaden. Lösningen gör att ni kan Informera, påverka och inspirera era besökare eller kunder på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Fördelen med digitala skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och på så sätt kan ni anpassa ert budskap i realtid för att ha en relevant information just där och då. Vidare kan digital skyltning hämta information och nyheter från olika interna och externa källor vilket gör att skärmen är levenade och visar aktuell information.

Digital skyltning kan användas i alla miljöer så som arbetsplatser, restauranger, trapphus, offentliga miljöer, sportanläggningar, i utbildning och på sjukhus för att nämna några områden

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.