SÖDERMALM

TROTTOARPRATARE /GATUSTÄLL

KÖP GATUSTÄLL EASY SIGN 50X70 CM SVART HÄR     1285,00

Trottoarpratare SIGN 50×70 svart är vår mest sålda gatupratare för 50×70 cm affischering. Easy sign 50×70 är ett praktiskt gatuställ i pulverlackerat stålrör som försetts med en kraftig stålplåt som bakstycke. På detta bakstycke sitter en magnetplast som man enkelt placeras sitt tryckta budskap bakom. Denna magnetplast är egentligen en plastskiva av PET plast som försetts med en 12 mm kraftig magnettejp som göra att magnetplasten fäster ordentligt mot bakstycket på gatuprataren. Detta gör att hela affischen budskap syns tydligt.

GOTIK  50X70 CM – SVART   1500,00

GOTIK 50×70 cm , är en trottoarpratare som är tillverkad i kraftig och robust stålkonstruktion. Denna skylt är försedd med magnetfönster som underlättar mycket vid ett byte av de tryckta materialet som monteras i toppstället. Skyltstället har även plats för eget tryck av logotyp, företagsnamn, säljbudskap med mera.

 

Ett set av magnetplast ingår. Eftersom magnetplaster blir slitna och tråkiga efter ett tag, speciellt vid utomhusbruk, så rekommenderar vi alltid extra magnetplast som tillbehör. Detta har vi i vårt sortiment.

Köp gärna till :

logotryck på bägge sidorna för endast 800:-

affischer på bägge sidorna för endast 400:-

 

SPECIFIKATIONER:

 

Yta för logotyp: b50xh24cm

PDF

Toggle content goes here, click edit button to change this text.TG-100

MAGNETPLAST 50X70 CM 2-PACK

PRODUKTBESKRIVNING:

Svensktillverkad magnetplast i storlek 50x70cm av högsta kvalitet! Ett bra komplement till de gatupratare som använder sig av magnetfunktionen för skyddsplasten som håller borta vattenstänk och regndroppar.
Magnetplast består av en magnetisk list med transparent och flexibel plast som kan användas på våra gatupratare “Toppställ”och “Easy” men kan även användas som magnetiska ramar på ytor som ståldörrar och kassadiskar i stål och metall.

Storlek: 50x70cm

Allt eftersom det monterade displaymaterialet byts ut så kan plasten blir smårepig och använd, då passar det bra att byta ut mot klar och genomskinlig ny magnetplast för att fräscha upp helhetskänslan för gatuprataren och åter igen skapa ett tydligt budskap för de förbipasserande.

Säljes i 2-pack.

magnetplast

GRIFFELSTÄLL MED VÄNDBARA SKIVOR  1750,00

 

Griffelställ Fast Switch är trottoarprataren med vändbara griffelskivor som skriver för dina budskap. Stället är perfekt för restauranger, konditorier och kaféer då det smarta skivsystemet Fast Switch skapar att griffelskivorna är vändbara och utbytbara. Detta gör så att du kan visa flera olika budskap genom att skriva på båda sidorna av skivorna enkelt vända dem när det behövs, genom att dra upp dem ur griffelstället. Optimalt för exempelvis restauranger som har både lunch- och middagserbjudanden eller menyer på olika tidpunkter på dygnet. För inomhusbruk samt utomhusbruk under tak (skyddad från regn och nederbörd.)

 

Stället är den stora favoriten bland kunder från restaurangbranschen då skylten utstrålar och varm hemtrevnadskänsla med sin design. Griffeltavlan är tillverkad i teak med matt svart betsad yta. Träramen har en plan modern profil. Tillverkade i Europa och är av högsta möjliga kvalitet för ett långt användande.

 

Vi rekommenderar våra griffelpennor som tillbehör för dessa griffelställ. Våra pennor ger ett proffsigt resultat och täcker mycket bättre än traditionella griffelkritor. Vi har pennor i många färger och förändringar.

 

PDF

GRIFFELSTÄLL –  svart eller ljusbrun  1550,00

 

PRODUKTBESKRIVNING:

Griffelställ – Gatupratare Griffeltavla är en trottoarpratare med griffeltavla som skriver på varje sida av stället. En klar favorit bland inredningsbutiker, restauranger, café och konditorier mycket på grund av den hemtrevliga känslan som en sådan här griffeltavla i trä sänder ut. Dekoreras stället med handskriven text så skapas och stark inbjudande känsla som bidrar till mer besök för verksamheter.

 

Griffeltavla har en matt svart betsad finish. Våra griffeltavlor är av absolut högsta kvalité och är tillverkad i Europa. Både ramen och griffellaminatet skickar ut signaler om hög kvalitet och maximal livslängd. Våra gatupratare griffel är miljövänliga då ingen skrivkartong behövs utan att chalkboarden återanvänds gång på gång. Griffellaminat gör att livslängden och hållbarheten förlängs. Träramen har en plan modern profil och innanför så sitter de svarta griffeltavlorna monterade.

 

Till våra griffeltavlor används våra svarta tavlor pennor där påminner om tuschpenna men är sk. flytande krita markörer. Mycket smidiga att skriva med och det blir mer täckande färg än vad tavelkritor kan åstadkomma. Detta griffelställ är för inomhus- eller utomhusbruk under tak.

 

PDF

  Önskad leveransdag:

  Telefonnummer :

  Namn:

  Email:

  Max. 20MB (Om filen är för stor, ladda upp den här https://sprend.com/)

  Vänligen ange följande information när du skickar in den fråga:
  antal  |  storlek  |  tjocklek på papper  |  ev. efterbehandling /

  Max. 20MB (Om filen är för stor, ladda upp den här https://sprend.com/)