SÖDERMALM

Digitaltryckta  trycksakerna levererar vi inom 1-3 dagar.

Vi använder miljömärkt papper

ARCTIC SILK+

Arctic Silk+ är ett vitt, fullbestruket papper med en silkeslen, slät yta som återger bild och text perfekt. Papperet har hög bulk, opacitet, styvhet och utmärkta köregenskaper i tryckpressen. Silkytan är läsvänlig, ger ökad intensitet i färger samt hög tryckglans som påtagligt lyfter fyrfärgsbilder. Arctic Silk+ standardprodukter finns tillgängliga som FSCTM – The mark of responsible forestry. www.fsc.org. FSC-C022692 och PEFC certifierade.

SCANDIA 2000

Scandia 2000 tillverkas av träfri, klorfri massa och är neutrallimmat. Scandia 2000 har en hög bulk med en naturlig vithet och är åldringsbeständigt i enlighet med ISO 9706. Scandia 2000 finns i tre vita nyanser, ett brett ytviktsregister från 80-300 g och med många användningsområden.

MUNKEN

Munken är ett välkänt och mycket omtyckt svensktillverkat papper. FSC-certifierat papper i hög kvalitet som ger en lyxig känsla. Det är vi som tillverkar kuverten i Munken-serien. Eftersom vi även har pappret i en mängd gramvikter kan kunden få allt sitt kontorstryck i Munken, såväl kuvert som visitkort och brevpapper. Finns i tre nyanser: Pure (gultonat), Lynx (naturvitt) och Polar (högvitt).

PRO DESIGN:

Finns i en mängd gramvikter och är idealiskt för alla typer av printjobb. Dess höga vithet ger perfekt skärpa och kontrast vid printning av bilder och illustrationer och passar alla slags produktioner i 4-färg. Pappret är dessutom
lättarbetat och fungerar alldeles utmärkt i efterbearbetning såsom häftning, perforering, falsning, laminering och lack. Pappret har en stark miljöprofil och är märkt med både FSC och EU Ecolabel

KONTAKT
Text 4U i Stockholm AB
Brännkyrkagatan 66
118 23 Stockholm

+46.8. 669. 66. 15

info@text4u.com

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.

frostad-
film

Ett populärt alternativ på skyltfönster