SÖDERMALM

TRYCKSAKER

      Vi lovar dig att du ska vara helt nöjd.

PRO DESIGN: PAPPER

Finns i en mängd gramvikter och är idealiskt för alla typer av printjobb. Dess höga vithet ger perfekt skärpa och kontrast vid printning av bilder och illustrationer och passar alla slags produktioner i 4-färg. Pappret är dessutom
lättarbetat och fungerar alldeles utmärkt i efterbearbetning såsom häftning, perforering, falsning, laminering och lack. Pappret har en stark miljöprofil och är märkt med både FSC och EU Ecolabel

MUNKEN PAPPER

Munken är ett välkänt och mycket omtyckt svensktillverkat papper. FSC-certifierat papper i hög kvalitet som ger en lyxig känsla. Det är vi som tillverkar kuverten i Munken-serien. Eftersom vi även har pappret i en mängd gramvikter kan kunden få allt sitt kontorstryck i Munken, såväl kuvert som visitkort och brevpapper. Finns i tre nyanser: Pure (gultonat), Lynx (naturvitt) och Polar (högvitt).

ARCTIC SILK PAPPER

Arctic Silk+ är ett vitt, fullbestruket papper med en silkeslen, slät yta som återger bild och text perfekt. Papperet har hög bulk, opacitet, styvhet och utmärkta köregenskaper i tryckpressen. Silkytan är läsvänlig, ger ökad intensitet i färger samt hög tryckglans som påtagligt lyfter fyrfärgsbilder. Arctic Silk+ standardprodukter finns tillgängliga som FSCTM – The mark of responsible forestry. www.fsc.org. FSC-C022692 och PEFC certifierade

LESSEBO SCANDIA 2000 – ett av världens mest klimatvänliga papper

Produktionen av Scandia 2000 görs med miljön i åtanke och uppfyller de mest stringenta miljökraven. 

Pappret kan användas till  Svanenmärkta trycksaker. Scandia 2000 är FSC® eller PEFC™ märkt, dessutom är Lessebo Paper ISO 9001 och ISO 14001 certifierat.

FSC®

Forest Stewardship Council® (FSC®) är en global icke vinstdrivande organisation med målet att främja ansvarsfull förvaltning av världens skogar. FSC definierar standarder som baseras på principer för en ansvarsfull skogsförvaltning och som går i linje med miljömässiga, sociala och ekonomiska intressen.

Vi erbjuder  alla former av tryck: Från flyers till affischer, tidningar, folder, visitkort, årsredovisningar, kuvert, flyer, broschyrer och mycket mer.

Allt från idé till färdig trycksak.

PEFC ™

PEFC-certifiering garanterar att pappret som du använder är tillverkat av massa uteslutande från hållbart förvaltade skogar. Det innebär att man skyddar skogsresurser och tar hänsyn till den ekonomiska och sociala välfärden för den berörda befolkningen.

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.