SÖDERMALM

TRYCKSAKER

LESSEBO SCANDIA 2000   – ett av världens mest klimatvänliga papper

 

Produktionen av Scandia 2000 görs med miljön i åtanke och uppfyller de mest stringenta miljökraven. 

Pappret kan användas till  Svanenmärkta trycksaker. Scandia 2000 är FSC® eller PEFC™ märkt, dessutom är Lessebo Paper ISO 9001 och ISO 14001 certifierat.

MUNKEN

Munken är ett välkänt och mycket omtyckt svensktillverkat papper. FSC-certifierat papper i hög kvalitet som ger en lyxig känsla. Det är vi som tillverkar kuverten i Munken-serien. Eftersom vi även har pappret i en mängd gramvikter kan kunden få allt sitt kontorstryck i Munken, såväl kuvert som visitkort och brevpapper. Finns i tre nyanser: Pure (gultonat), Lynx (naturvitt) och Polar (högvitt).

 

PRO DESIGN:

Finns i en mängd gramvikter och är idealiskt för alla typer av printjobb. Dess höga vithet ger perfekt skärpa och kontrast vid printning av bilder och illustrationer och passar alla slags produktioner i 4-färg. Pappret är dessutom
lättarbetat och fungerar alldeles utmärkt i efterbearbetning såsom häftning, perforering, falsning, laminering och lack. Pappret har en stark miljöprofil och är märkt med både FSC och EU Ecolabel

ARCTIC SILK+

Arctic Silk+ är ett vitt, fullbestruket papper med en silkeslen, slät yta som återger bild och text perfekt. Papperet har hög bulk, opacitet, styvhet och utmärkta köregenskaper i tryckpressen. Silkytan är läsvänlig, ger ökad intensitet i färger samt hög tryckglans som påtagligt lyfter fyrfärgsbilder. Arctic Silk+ standardprodukter finns tillgängliga som FSCTM – The mark of responsible forestry. www.fsc.org. FSC-C022692 och PEFC certifierade.

FSC.jpg

 

FSC® (Forest Stewardship Council)

Forest Stewardship Council® (FSC®) är en global icke vinstdrivande organisation med målet att främja ansvarsfull förvaltning av världens skogar. FSC definierar standarder som baseras på principer för en ansvarsfull skogsförvaltning och som går i linje med miljömässiga, sociala och ekonomiska intressen.

PEFC.jpg

 

PEFC ™  (Programme for the Endorsement of Forest Certification)

PEFC-certifiering garanterar att pappret som du använder är tillverkat av massa uteslutande från hållbart förvaltade skogar. Det innebär att man skyddar skogsresurser och tar hänsyn till den ekonomiska och sociala välfärden för den berörda befolkningen.

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.

Recensioner

Cecilia M

Är återkommande kund hos Text4U pga bra och snabb service, trevligt bemötande, kvalitetsmedvetna, flexibla och bra i pris. Rekommenderas!

Cecilia M

Kjell B

Bra firma med god service och trevligt bemötande samt kunniga inom sitt område.

Markishuset

Goran

Superbra service,levererar vad de lovar. Väldigt nöjd med dem..

Butik Jupiter

Angelica

De är tillmötesgående och kommer med bra idéer.

SÖDER OPTIK

Diego R

Bra service och kvalitet. Snab och professionellt. Nöjd kund

Diego R

Max Schmith

Bra personligt bemötande, fixar alltid en lösning.

Promotion AB

Brita S

Har alltid blivit väl bemött av Text4U. Uppdragen har varit professionellt och snabbt utförda.

Brita S

Åsa F

Väldigt proffsiga, trevligt bemötande, snabba leveranser. Sammantaget mycket bra!

Åsa F

Josefin A

Mycket tacksam för snabb och bra service!

Josefin A

Johan Ström

Sjukt snabba och enkla att ha att göra med, Rekommenderas starkt!

Pedram Seddighzadeh

Digitaltryck av bra kvalité. Flexibel, snabb och rimliga priser.

Anton Grensjö

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden
Bra bemötande, bra priser, och mycket bra resultat! Min beställning blev klar en dag innan datumet jag önskade, och jag är väldigt nöjd. Rekommenderas! Ett extra plus för att priserna för många trycksaker finns på hemsidan.

With love by Bárbara

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden
Jag är så nöjd med alla de beställningar jag har gjort! Studentskyltar mm. Svarar snabbt, hjälpsamma och mycket prisvärda. 3 studenskyltar har det blivit genom åren och återkommer för de resterande garanterat!
Rekommenreras varmt!

Bettina

Tack för ett superbra plexiglasskydd till receptionen och mycket god och snabb service! Jag kan verkligen rekommendera er!

Bettina

Emma Aspelin

Vi arbetar sedan många år med Text 4U och kan varmt rekommendera dem! Leveranserna är snabba och allt kommer i bra kvalitet. Vi kan diskutera fram material och tekniker för bästa resultat och de är mycket kunniga.
Emma Aspelin

Junas Wiklund

Mina grymma kollegor som fixar allt i tryck o print till mig. 👌🏼

Patrik Polgar

Fantastiskt ställe som levererar snabbt👍 till toppenpriser😁

Thomas Olsson

Bästa tryckeri och reklam företaget i Stockholm. Varma rekommendationer.

Tanbeen Amin

Excellent! I printed my business card here. They are comparatively cheaper with outstanding quality. I am really happy with the service.