SÖDERMALM

ETIKETTER PÅ RULLE

Etiketter på rulle

Om du väljer etiketter på rullar appliceras dina klistermärken/etiketter på ett rullat bärmaterial. Tack vare rullen är klistermärket eller etiketten omedelbart redo för borttagning. Mestadels är denna variant att föredra för affärsbruk.

Etiketter på rullar är särskilt lämpliga för operativ användning, till exempel i förpackningar/frakt.

Olika pappersvarianter för dina etiketter på rullar

Om du vill att dina etiketter ska sticka ut inte bara visuellt utan också haptiskt är filtmärkt obestruket papper i vitt ett bra val. Samtidigt övertygar det med sin naturlighet. Om hållbarhet är en prioritet för dina tryckprodukter, vi rekommendera etiketter av gräspapper eller vårt återvunna självhäftande papper.

Självhäftande folier är ett klassiskt val. Dessa kan användas för att skapa etiketter i neongrönt, neongult eller neonrött. Eller så kan du välja den vita, permanent vidhäftande filmen, som kännetecknas av ett starkt grepp..

Om du vill att etiketterna ska vara lätt att ta bort, konfigurera dina etiketter på rullar med löstagbart vitt självhäftande papper. Det finns också med en permanent limversion i vitt eller ogenomskinligt.

Beroende på vilken pappersvariant du väljer kan du också välja mellan två attraktiva ytor med UV -ytlack eller stabiliserande skyddslack.

ETIKETTER TRYCKTA PÅ A4 PAPPER

Klistermärken på ark

Antalet per ark varierar med storleken på klistermärket. Klistermärken är särskilt användbara för att dela i större skala.

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.