SÖDERMALM

Profilkläder, sport siffror
med namn och logotyper

 

Vi märker dina plagg med namn och siffermärkning.

Passar utmärkt för alla föreningar och  klubbar.

 

Vi erbjuder ett paket med 25 stycken tryckdekaler. När du har köpt dina tryckdekaler tillverkar vi dem inom 7-10 arbetsdagar.

Priset är beroende på hur många färger ditt tryck innehåller.

STARK HEAT TRANSFER

Stark Heat Transfer är en slitstark värmetransfer speciellt framtagen för arbetskläder och andra plagg som slits hårt. Vår allra första transferprodukt har över 30 år på nacken, och den har utvecklats över tid till vad den är idag: certifierad enligt det strängaste miljökravet, STANDARD 100 by OEKO-TEX®, och med högsta kvalitet. Inte undra på att vår mest slitstarka värmetransfer är så pass omtyckt som den är..

Tvätttålighet up till 85 C

Minimibeställning  50st

FLEX  SOLID

FLEX Heat Transfer är en flexibel värmetransfer speciellt framtagen för sport- och profilkläder. Dock lever trycket upp till sitt namn i dubbel bemärkelse: FLEX är en allround-transfer för alla de kläder och accessoarer som kräver ett följsamt och stretchigt tryck.

Tvätttålighet up till 60 C

Minimibeställning 25st

REFLEX Heat transfer

REFLEX Heat Transfer är ett reflextryck – en reflekterande värmetransfer speciellt framtagen för att synas i mörker. Samtidigt är den lika slitstark och tålig som vår andra produkt, STARK Heat Transfer.

Tvätttålighet up till 85 C

Mininibeställning 25st