SÖDERMALM

SKYLTAR MED ELLER UTAN LJUS

PROFIL 00 utan belysning

Profil 00 är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium, natureloxerad aluminium, akryl eller rostfritt.Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

profil00

PROFIL 01 utan belysning

Profil 01 är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör.Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

p12

 PROFIL 03

Belysningen blir indirekt mot bakgrunden s.k. coronaeffekt.

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Dioderna monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Profilen går också att beställa i ett utförande av akryl, där dioderna monterats i ett spår på baksidan.Skylten monteras individuellt med distansbultar, eller på ram lackerad i fasadens färg.

prof3

PROFIL 04

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

PROFIL5

PROFIL 05

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som fästes till bokstavens sida med en plastlist.  Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

PROFIL5

PROFIL 06

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg.

PROFIL 6

PROFIL 08

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen.  Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen.

profil 08

BRIGHT

Brightfamiljen innehåller en rad olika lösningar för att belysa även de allra minsta och tunnaste typsnitten

bright

GRAVERADE SKYLTAR

FRIGOLIT SKYLTAR

BOKSTÄVER I PVC  5/10/19

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

KONTAKT
Text 4U i Stockholm AB
Brännkyrkagatan 66
118 23 Stockholm

+46.8. 669. 66. 15

info@text4u.com

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.

frostad-
film

Ett populärt alternativ på skyltfönster