SÖDERMALM

LJUSLÅDOR MED OLIKA FRONTALTERNATIV.

Våra ljuslådor tillverkas huvudsakligen av aluminiumplåt. Men vi jobbar även i koppar, mässing och rostfritt och tillverkar skyltar i alla upptänkliga former. Vi gör både runda, ovala, kvadratiska, rektangulära och konturerade efter olika önskemål. Dessutom har vi traditionella profilljuslådor av strängsprutad aluminium. Vi jobbar med både plåt- akryl- och dukfronter.

SP 20 DUBBELSIDIG LJUSLÅDA

Stadig skyltlåda avsedd att placeras stående, utstående från fasad eller hängande. Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i 200 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Skyltlådan är i standardutförandet försedd med akrylfronter och bestyckad med lysrör. Som tillval finns olika frontalternativ och LED-belysning.

SP 16 ENKELSIDIG LJULÅDA

Stadig skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak. Passar bra för större format. Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i160 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Baksidan tillverkas av aluminiumplåt med vertikala förstärkningar. Skyltlådan är i standardutförandet försedd med akrylfront och bestyckad med lysrör. Som tillval finns olika frontalternativ och LED-belysning.

FLAGGSKYLTAR

Vi tillverkar flaggskyltar i mängder av olika utföranden. De kan förses med olika frontalternativ och belysas med antingen LED eller lysrör. En del flaggskyltar är obelysta eller kanske påbelysta av en spotlight

DEKAPERAD PLÅTFRONT

Ljuslådefront av aluminium eller stålplåt där texten negativt fräses ur och monteras med en akrylfront bakom. Akrylen kan vara opal eller färgad och med vinylfolie är färgvalen ännu fler. Texten lyser negativt ur plåten genom akryl och eventuell folie.

PROFIL 10 /15 /20

Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur, varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 , 15 eller 20mm akryl som beläggs med folie eller 3 mm färgad akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Texten kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder transparent folie eller akryl

text4u portfolio

PORTFOLIO

SKICKA FÖRFRÅGAN

SKICKA FÖRFRÅGAN

KONTAKT
Text 4U i Stockholm AB
Brännkyrkagatan 66
118 23 Stockholm

+46.8. 669. 66. 15

info@text4u.com

BLI UPPRINGD

Skicka ditt mobilnummer till oss
så kontaktar vi dig inom kort.

frostad-
film

Ett populärt alternativ på skyltfönster